سازمان غذا و داروی آمریکا FDA روز یکشنبه 22 نوامبر 2020 مجوز اضطراری برای به‌کارگیری داروی کووید 19 ساخت شرکت ریژنرون صادر کرد. این همان دارویی است که برای درمان دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا در زمان ابتلا به کرونا استفاده شد.

آمریکا همچنین اعلام کرد پیش‌بینی می‌شود روند واکسیناسیون کرونا در ابتدای ماه دسامبر 2020 آغاز شود. این خبر را یکی از مسئولان دولتی مرتبط با این برنامه مبارزه با کرونا در آمریکا، روز یکشنبه 22 نوامبر اعلام کرد.

منصف السلاوی به شبکه CNN گفت بر اساس برنامه ما، واکسن‌ها 24 ساعت پس از سازمان غذا و داروی آمریکا FDA به مراکز واکسیناسیون ارسال می‌شود.

او در ادامه توضیح داد: «از این رو پیش‌بینی می‌کنم که این موضوع روز پس از اعلام موافقت صورت گیرد، یعنی در 11 یا 12 دسامبر.»

این دارو ترکیبی از دو پادتن است که از پروتئین‌های مقاوم به انتقال تشکیل شده که به نحوی تغییر داده شدند که بتوانند به بخشی از ویروس کرونا که به سلول افراد حمله می‌کند، بچسبد.

این پروئتین‌ها به بخشی‌هایی از پوسته پروتئین می‌چسبد و ساختار آن را از بین برده و از کار می‌اندازد.

در همین رابطه استیون هان مسئول سازمان غذا و داروی آمریکا گفت: «صدور مجوز برای چنین درمان‌هایی که با پادتن‌های مونوکلونال به بیماری شانس بی نیازی به بیمارستان می‌دهد و فشارها بر سیستم درمانی را می‌کاهد.»

لئونارد شلایفر مدیرعامل شرکت ریژنیرون هم گفت که این تصمیم سازمان غذا و داروی آمریکا گام مهمی در مبارزه با کرونا است و به بیماران آمریکایی که با خطر مواجهند شانس دریافت دارو در زمان مناسب را می‌دهد.

تا روز یکشنبه 22 نوامبر تعداد مبتلایان به کرونا در جهان از مرز 58.1 میلیون نفر گذشت و تعداد جانباختگان هم به یک میلیون و 380 هزار نفر رسید.

آمریکا در صدر فهرست کرونازده‌ترین کشورهای جهان قرار دارد و پس از آن برزیل، فرانسه، روسیه، اسپانیا، بریتانیا، ایتالیا، آرژانتین، کلمبیا، مکزیک، پرو، آلمان، لهستان و ایران قرار دارند

 

https://farsi.alarabiya.net/fa/2020/11/22/خبر-خوب-کرونایی-داروی-کرونا-در-ماه-دسامبر-در-آمریکا-توزیع-می-شود