واکسیناسیون مهاجران در آلمان به کندی پیش میرود. در چارهجویی برای این مسئله بر اطلاعرسانی به زبانهای مختلف و استقرار ایستگاههای سیار واکسیناسیون در محلاتی که مهاجران زندگی میکنند تاکید شده است.
آنته ویدمان-ماوتس، مقام مسئول در دولت آلمان در زمینه پیشبرد برنامههای هموندی خارجیتباران و آلمانیها (انتگراسیون)، خواستار واکسیناسیون بهتر و مناسبتر مهاجران و مهاجرتباران شده است.
به گفته این مقام آلمانی آنچه مورد نیاز است، ارائه اطلاعات چندزبانه و واکسیناسیون در محلاتی است که مهاجران و مهاجرتباران زندگی میکنند.
ویدمان-ماوتس به "نمونههای خوبی" اشاره کرده است که قبلا در محلات کروناخیز شهرهای آلمان اتفاق افتاده و با بلندگو در محلات مردم برای واکسیناسون دعوت شده و برای آنها ایستگاههای واکسیناسیون سیار ایجاد شده است.
به گفته ویدمان-ماوتس این نوع اقدامات اکنون باید در محلاتی که مهاجران زندگی میکنند انجام بگیرد.
او همچنین گفته است: «هر چهارنفر در آلمان دارای تبار مهاجرتی هستند و دسترسی به آنها بیشتر از طریق رسانههای آلمانی زبان انجام میگیرد اما برای افرادی که زبان آلمانی آنها خوب نیست باید امکان ارتباطیگیری دیگری جستجو کرد.»
کلاوس راینهارد، رئیس انجمن پزشکی آلمان نیز با توجه به کندی واکسیناسیون خواستار اقدامات بیشتر در مناطق محروم اجتماعی شد. او در مصاحبه با روزنامه "راینیشر پست" گفت برای دسترسی به گروههای ضعیفتر جامعه باید در محلات حضور یافت.
بحث واکسیناسیون مهاجران و یا افراد مهاجر یا مهاجرتبار قبلا نیز مطرح شده و گفته شده است که مهاجران یا کسانی که پیشینه مهاجرت دارند در رابطه با واکسیناسیون چندان تمایل و کششی از خود نشان نمیدهند.
ینس اسپان، وزیر بهداشت آلمان اخیرا از روند ترویج واکسیناسیون میان مهاجران یا کسانی که پیشینه مهاجرت دارند به عنوان یک "چالش بزرگ" نام برد.
گرچه بارها رسانههای آلمانی در گزارشهای خود به معضل واکسیناسیون مهاجران و به تعداد چشمگیر مهاجران مبتلا به ویروس کرونا اشاره کردهاند، با این وصف هیچ آماری از تعداد مهاجران و مهاجرتباران واکسینه شده در آلمان وجود ندارد.
https://www.dw.com/fa-ir/چارهجویی-برای-تسریع-واکسیناسیون-مهاجران-و-مهاجرتباران-در-آلمان/a-58669183